Binnenschilderwerk

Verfraaiing, verandering van kleur, een nieuwe huisstijl of gewoon een opfrisbeurt? Ernst Bennink Schilderwerk in Breda verzorgt dit voor u. Alles aangepast aan uw smaak of de laatste trends.

 

Kleuradvies en materiaalkeuze

Door onze ervaring met het schilderen van zowel interieur als buitenaanzicht, kunnen wij u ook helpen met kleuradvies en materiaalkeuze. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan de glansgraad van de verschillende verfproducten (glansvrij, mat, zijdeglans, halfglans, hoogglans) of aan het maken van een kleurkeuze; welke kleur ‘wit’ te kiezen uit de honderden verschillende mogelijkheden. Bij wandafwerking met muurverfen of latexverfen is het bovendien belangrijk welke schrobbaarheid een product heeft in verband met het schoonmaken van muren in bijvoorbeeld keuken of badkamer.

 

Verf spuiten voor een gelijkmatig resultaat

Voor binnen schilderwerk kunnen we er ook voor kiezen om verf te spuiten in plaats van met de roller aan te brengen. Met een verfspuit breng je de lak of latex heel mooi gelijkmatig aan, dat kan voor plafonds of hoogglanslak zeer interessant zijn. Voor een grotere oppervlakte is verfspuiten een goede maar ook snelle oplossing. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles netjes afgedekt is, zodat alleen dat gespoten wordt wat nodig is. Hierin ontzorgen wij u volledig.

 

Wij denken met u mee

Wij worden vaak gevraagd om te schilderen in nieuwbouw of bij een verhuizing, maar ook in bewoonde panden kunnen wij zonder al teveel overlast uw schilderwerk verzorgen. Door het maken van goede en heldere afspraken en het dagelijks opruimen van de werkomgeving beperken we de overlast tot een minimum. Door ons in een vroeg stadium bij uw nieuwbouw, verhuizing of verbouwing te betrekken, zijn goede afspraken mogelijk. Ook voorkomt u vaak verrassingen achteraf. 

 

Bent u toe aan een nieuwe of frisse uitstraling voor uw woonhuis of onderneming?

Neem contact met ons op of vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. 

Benieuwd naar onze reeds uitgevoerde projecten? Kijk op 'projecten'.