Onderhoud

Goed onderhouden schilderwerk verlengt de levensduur van uw houtwerk. Of het nu gaat om een kast, huis, een boerderij, bar in een café of alle huizen van een VVE, bij Ernst Bennink schilderwerk in Breda bent u aan het juiste adres. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken op het gebied van onderhoud.

Witten gevels en schoorsteen

60 appartementen van een flatgebouw (i.o.v. VvE) opnieuw in de lak


Restauratie gemeentelijk monument; boerderij in Breda

Herenhuis uit 1897 in Breda, restauratie schilderwerk gevel


Valkenierslaan, Breda

Garagedeur, Belcrum


Nieuwe kleurstelling en renovatie van houtwerk

Kastrenovatie

Boerderij


Bij onderhoud en renovatie van houtwerk binnen en buiten kan uiteraard direct gekeken worden naar de kleurstelling. Op die manier zorgt het onderhoud van je houtwerk direct voor nieuwe kleuren in en om het huis, zoals in deze jaren 30-woning.

Een boerderij met veel houtwerk aan de buitenkant vraagt om goed onderhoud. Na ons schilderwerk kan deze boerderij er weer een paar jaar tegen.


Gevel

Dakkapel

Op hoogte werken wij uiteraard met een veilige vaste steiger. Hier is een dakkapel in twee kleuren hoogglans lak gezet. Die kan er weer even tegen.

Vloercoating


Onderhoud bar

Een bar in een café heeft heel wat te verduren en dus regelmatig onderhoud nodig. Een mooie klus voor Ernst Bennink schilderwerk uit Breda. 

Na dakgoot lekkage

Lekkage aan de dakgoot gehad? 
Wij zetten een vaste veilige steiger neer en herstellen het hout.

Vrijstaand huis

Een vrijstaand huis geschilderd in de klassieke kleuren Sikkens Grachtengroen en Mergelwit. In hoogglans lak Sikkens XD Gloss.